Bestel nu met 2x 50% korting

Laat je verrassen
met de Veggiebox

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor HelloFresh. Minder vlees eten hoort daar voor ons ook bij, daarom zijn wij fan van de Week Zonder Vlees. Met de Veggiebox maken we plantaardig eten toegankelijk: met verrassende recepten boordevol groente, zonder vlees of vis.

Het is heel simpel:

Kies elke week uit 13 verrassende recepten met minstens 5 recepten zonder vlees of vis

Krijg een box vol verse ingrediënten thuisbezorgd

Kook in een handomdraai een lekkere maaltijd

Gevarieerd

Met elke week 13 recepten om uit te kiezen, zorgen wij voor variatie op tafel. Kies elke week waar jullie zin hebben!

Geen verspilling

Wij bezorgen je alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk eten verspild wordt.

Gemak

Van stap-voor-staprecepten en bezorging aan huis tot een handige app - wij maken het je makkelijk.

Heel flexibel

Andere plannen? Omdat geen week hetzelfde is, kun je de box tot 4 dagen voor bezorging aanpassen aan jouw behoeften.

Laat je inspireren

In de Veggiebox vind je elke week verrassende recepten. Van klassiekers met een twist tot wereldgerechten uit alle windhoeken: laat je inspireren door onze lekkere gerechten zonder vlees of vis*. 

* Sommige ingrediënten in de Veggiebox kunnen dierlijk stremsel bevatten.

Geometrische groente

Romanesco is misschien wel de mooiste van alle kolen, maar ook één van de moeilijkste om te verbouwen. Ze groeien het best in een mild zeeklimaat zoals dat van Bretagne waar Jeroen van kwekerij Dauphin deze bijzondere kool verbouwt.

Blije eitjes

"Kippen zijn geweldige dieren. Ze houden ervan om in het bos te leven.” Bij Blije Kip-boeren staat dierenwelzijn hoog in het vaandel: van het beste voer tot voldoende vertier in de vorm van hooibalen, boomstammen en takken en zelfs een graantap. Zo leggen blije kippen de lekkerste eitjes.

Verrassende vervanger

Jarno groeide op op de champignonkwekerij en kweekt nu zelf champignons: “Ze bevatten bijna geen vet, tellen maar 20 tot 25 calorieën per 100 gram en zitten boordevol vitamines, mineralen en eiwitten. Dat laatste maakt dat ze ook prima als vleesvervanger gebruikt kunnen worden.” 

Hoe werkt HelloFresh?

Met het flexibele lidmaatschap van HelloFresh krijg je elke week een box met verse ingrediënten thuisbezorgd voor de recepten die jij kiest. 

Zit ik ergens aan vast?

Nee, met ons flexibele lidmaatschap zit je nergens aan vast. Je kunt de box tot 4 dagen voor de bezorging pauzeren of stopzetten. 

Hoe werkt de bezorging?

We bezorgen in heel Nederland. Jij kiest een dag en tijdvak. De dag voor bezorging ontvang je een sms met de precieze bezorgtijd.

Veelgestelde vragen

Zin in?